Ανώνυμοι Ήρωες

Τα παιδιά όλης της Ερμιονίδας, τα παιδιά μας! Ένωσαν τις φωνές τους και δίνουν ένα τρανταχτό μήνυμα για τα τόσο παρεξηγημένα πρότυπά τους. Με μεγάλη συγκίνηση παραδόθηκαν σε συγγραφείς και εικονογράφους μαθητές από τα 5 σχολεία της Ερμιονίδας (Γυμνάσια και Λύκεια) ένα αντίτυπο του δικού τους βιβλίου, “Ανώνυμοι Ήρωες”. Οι μαθητές έπρεπε να απονείμουν τη στολή του αγαπημένου τους ήρωα σε έναν ήρωα της πραγματικής ζωής. Τα κείμενα και οι εικόνες κραυγάζουν ευαισθησία και δικαιοσύνη. Οι συμμετοχές στη συγγραφική και καλλιτεχνική ομάδα είχαν και διαγωνιστικό χαρακτήρα. Δόθηκαν βραβεία και δώρα στα καλύτερα έργα.
Το μεγαλύτερο όμως δώρο το κρατάμε στα χέρια μας και είναι οι φωνές των παιδιών μας, που με κρυστάλλινη καθαρότητα αναγνωρίζουν τους πραγματικούς ήρωες: της ζωής, της διπλανής πόρτας.
Αφού συγχαρούμε όλα τα παιδιά, όλων των σχολείων που συμμετείχαν (ΕΠΑΛ Κρανιδίου, Γυμνάσιο Κρανιδίου, Γυμνάσιο Ερμιόνης, ΓΕΛ Κρανιδίου, ΓΕΛ Ερμιόνης- Παπαβασιλείου)
όλους τους εκπαιδευτικούς που οραματίστηκαν και εμψύχωσαν τα παιδιά (Αγγελική Αποστολοπούλου, Πέτρος Καραίσκος, Χρήστος Θεοδωρόπουλος, Ζωή Συμεωνίδου)
θα θέλαμε να επιβραβεύσουμε τα παιδιά
Αλγκέρ Ρούκο Β΄ τάξης,
Γκεντιάν Πρίφτη Β΄ ταξης και
Μαριεύη Σταματιάδη Α’ τάξης για τα υπέροχα σχέδιά τους!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: