Το ΓΕΛ Ερμιόνης απέκτησε το δικό του σήμα!

Οι μαθητές του σχολείου μας, στα πλαίσια ενδοσχολικής δράσης, δημιούργησαν το σήμα του ΓΕΛ Ερμιόνης! Η δράση ξεκίνησε από τον Οκτώβρη του τρέχοντος σχολικού έτους 2022-23 και οι μαθητές μας έφεραν τις δημιουργίες τους (τα πιθανά σήματα του σχολείου μας) τα οποία τελικά ήταν τα 15 που φαίνονται στην εικόνα 1:

 

Εικόνα 1: Οι δημιουργίες των μαθητών! Τα πιθανά σήματα του ΓΕΛ Ερμιόνης.

Από αυτά τα 15, μαθητές και καθηγητές του ΓΕΛ Ερμιόνης ψήφισαν ένα, το οποίο θα ήθελαν να είναι το σήμα του σχολείου μας. Όπως φαίνεται και στην εικόνα 2, τρεις υποψηφιότητες ξεχώρησαν αλλά το σήμα με τις περισσότερες ψήφους είναι ο θυρεός της εικόνας 3 που απεικονίζει την Ερμιόνη, κόρη του Μενέλαου και της Ωραίας Ελένης, ένα καραβάκι για να δηλώσει την παραθαλάσσια ομορφιά της Ερμιόνης, ένα βιβλίο (ε είμαστε το Γενικό Λύκειο της Ερμιόνης!) και το ρόδι, το οποίο αποτελεί πλέον “σήμα κατατεθέν” των πολιτιστικών δράσεων της Ερμιόνης!

Εικόνα 2: Τρία σήματα ήταν αυτά που πήραν τις περισσότερες ψήφους.

Εικόνα 3: Το σήμα του ΓΕΛ Ερμιόνης.

Εικόνα 4: Κονκάρδα με το σήμα του ΓΕΛ Ερμιόνης.

Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, όχι μόνο γιατί το σχολείο μας απέκτησε το δικό του σήμα, το οποίο θα τυπωθεί πιθανώς σε μπλουζάκια, κονκάρδες κλπ. αλλά κυρίως γιατί οι μαθητές μας συμμετείχαν σε μια τέτοια κοινωνικο-πολιτιστική δράση, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τελικά ψήφισαν δημοκρατικά το σήμα του σχολείου μας! Ευχαριστούμε όλους τους μαθητές που συνεισέφεραν στη δράση αυτή με τις δημιουργίες τους, και όλους όσους ψήφισαν ώστε να έχουμε σήμερα ένα πολύ ωραίο σήμα για το σχολείο μας!

Αρέσει σε %d bloggers: