Συμμετοχή των μαθητριών και μαθητών του σχολείου μας στο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο με θέμα: Διάλογος ή σύγκρουση πολιτισμών; Με αφορμή το ορόσημο των 2500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών και τη ναυμαχία της Σαλαμίνας

Ομάδα μαθητριών και μαθητών του σχολείου μας προετοιμάζονται να συμμετέχουν ώς εισηγητές/-τριες με την καθοδήγηση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών Μαργαρίτας Τσάμη και Φωτεινής Σαραντοπούλου,  στο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο με θέμα:

“Διάλογος ή σύγκρουση πολιτισμών; Με αφορμή το ορόσημο των 2500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών και τη ναυμαχία της Σαλαμίνας’ 

που διοργανώνει το Κολλέγιο Αθηνών, το Κολλέγιο Ψυχικού σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Το Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Α. Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στις 11-12 Φεβρουαρίου 2021.

Καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία παιδιά!

Θα είμαστε εκεί να παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον τις εισηγήσεις όλων των παιδιών!

Παρακάτω παρατίθεται το πρόγραμμα του Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου και η πρόσκληση παρακολούθησης:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ .ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: