Πρόγραμμα Ειδικών Μαθημάτων και Δελτίο Τύπου για την υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ.

Παρακάτω παρατίθεται το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2021 για τα Ειδικά Μαθήματα και τα Μουσικά Μαθήματα, για εισαγωγή υποψηφίων σε Τμήματα στα οποία απαιτείται η εξέτασή τους

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2021

και ορίζεται η προθεσμία υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ η οποία παρατίθεται στο παρακάτω Δελτίο Τύπου, όπου αναφέρονται οι Δ/νσεις Δ/θμιας Εκπαίδευσης που θα λειτουργήσουν οι επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

3 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΕΦΑΑ 2021

Η σφραγίδα που απεικονίζεται είναι η Σφραγίδα Επιτροπής της Συνελεύσεως. Η Επιτροπή της Συνελεύσεως συγκροτήθηκε με το Ε΄ Ψήφισμα της Γ΄ Εθνοσυνέλευσης της Επιδαύρου (12.4.1826) λόγω της διακοπής των εργασιών της τελευταίας μετά την πτώση του Μεσολογγίου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: