Ώρα έναρξης δια ζώσης διδασκαλίας στη σχολική μας μονάδα την Πέμπτη 27.01.2022

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/-τριων του σχολείου μας,

σας ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη 27-1-2022 η έναρξη του ωρολογίου προγράμματος μαθημάτων του σχολείου μας θα γίνει στις 10:00 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και το ωρολόγιο πρόγραμμα που επισυνάπτεται θα πραγματοποιηθεί από την 3η ώρα.

Υπενθυμίζουμε, σήμερα Τετάρτη 26-1-2022 τη διεξαγωγή και καταχώρηση του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου προκειμένου όλα τα μέλη της σχολικής μας κοινότητας να επιστρέψουμε με ασφάλεια αύριο Πέμπτη 27-1-2022 στη δια ζώσης διδασκαλία (λεπτομέρειες λάβατε σε ξεχωριστό μήνυμα στην ηλεκτρονική σας αλληλογραφία). Το αποτέλεσμα του σελφ τεστ δηλώνεται στην πλατφόρμα edupass.gov και οι μαθητές/-τριες έχουν μαζί τους την κάρτα μαθητή για τον Covid-19. Σε περίπτωση θετικού σελφ τεστ, πραγματοποιείτε εργαστηριακό έλεγχο και ενημερώνετε το σχολείο.

Τα δρομολόγια μετακίνησης των μαθητών/-τριών από τα χωριά τους θα αναχωρήσουν για το σχολείο δύο ώρες μετά την προβλεπόμενη.
Παρακάτω παραθέτουμε την σχετική απόφαση Δημάρχου Ερμιονίδας
523 Απόφαση Δημάρχου _91ΑΗΩΡΡ-Ρ21

Αφήστε ένα Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.