Η Μαρία Ευθυμίου συνάντησε τους μαθητές της Αργολίδας

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και του Συνδέσμου Φιλολόγων Αργολίδας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 24 Μαΐου 2021. 

Η Καθηγήτρια Ιστορίας του Νεότερου Ελληνισμού στο ΕΚΠΑ, κ. Μαρία Ευθυμίου, μια καταξιωμένη ιστορικός, απάντησε διαδικτυακά στις ερωτήσεις των μαθητών και των μαθητριών των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού μας σχετικά με την Επανάσταση του ?21.

Το Γενικό Λύκειο Ερμιόνης συμμετείχε ενεργά στην πρωτοβουλία αυτή, παροτρύνοντας τους μαθητές και τις μαθήτριες να παρακολουθήσουν την ομιλία της κ. Ευθυμίου για την Επανάσταση του ?21 και να θέσουν ερωτήσεις. Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές παρακολούθησαν τη διαδικτυακή εκδήλωση και διαπίστωσαν όχι μόνο την κατάρτιση της κ. Ευθυμίου, αλλά και τον παιδαγωγικό της οίστρο. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης και αναμένουμε με πολύ ενδιαφέρον την ανάρτηση του σχετικού βίντεο από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Αργολίδας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: