Ημερήσια εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αρχαία Μεσσήνη

Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 η Α Τάξη της σχολικής μας μονάδας πραγματοποίησε ημερήσια εκπαιδευτική επίσκεψη στην Μεσσηνία. Το τμήμα Α1 με συνοδούς εκπαιδευτικούς τον κ. Δέτση Φώτιο και την κ. Μοτζάκη Ελπίδα επισκέφτηκαν τον υπέροχο Αρχαιολογικό Χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης. Κατά τη βόλτα μας μέσα στον αρχαιολογικό χώρο, κάναμε την πρώτη στάση και θαυμάσαμε το αρχαίο θέατρο. Συνεχίζοντας περάσαμε από το “Ωδείον”, από το “Ασκληπείον” και τέλος περιηγηθήκαμε στο “Στάδιον” και Γυμνάσιο του αρχαιολογικού χωρου. Όλοι μας ευχαριστηθήκαμε με τον απίστευτα προσεγμένο αρχαιολογικό χώρο όπως και εντυπωσιαστήκαμε με τον μεγάλο βαθμό στον οποίο βρίσκονται οι εργασίες αναστήλωσης του .

Στη συνέχεια, διατέθηκε χρόνος στους μαθητές για χαλάρωση και φαγητό στην ηλιόλουστη πόλη της Καλαμάτας, κλείνοντας έτσι όμορφα την εκπαιδευτική μας επίσκεψη. Φήμες, που όμως δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν ως τώρα, λένε ότι το κατά κεφαλήν ΑΕΠ της πόλης αυξήθηκε για εκείνη την μέρα!

Για να πάρετε μία γεύση από τον περίπατo μας, πατήστε παρακάτω.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: