Ερευνητική εργασία τμ. Α2 για το Β’ τετράμηνο «Ο κινηματογράφος μεταπολεμικά…»

Στην παρακάτω παρουσίαση, αναζητήσαμε πληροφορίες και ερευνήσαμε τη θαυμαστή πρόοδο του κινηματογράφου, τις πρωτοποριακές ιδέες των ανθρώπων, γνωρίσαμε σπουδαίους σκηνοθέτες και είδαμε αποσπάσματα ταινιών του κινηματογράφου μεταπολεμικά.

Ανακαλύψαμε πράγματα που μας βοήθησαν να γυρίσουμε έστω κι αυτές τις σκηνές που προλάβαμε, μια και….

Το πιο όμορφο απ΄όλα- αποφασίσαμε με αφορμή ένα διαγωνισμό, να φτιάξουμε ταινία. Μια μικρή ταινία  που εμείς έχουμε κάνει το σενάριο, πρωταγωνιστούμε και εμείς τη “γυρίζουμε”. Το σενάριο μας έχει σχέση με τα δυο φύλα. Συγκεκριμένα το σενάριό μας περιγράφει δυο “πλευρές της επικοινωνίας” των δυο φύλων, δηλαδή όταν το “πάνω χέρι” σε μια σχέση το έχει η γυναίκα και όταν, από την άλλη πλευρά, μια γυναίκα αντιμετωπίζει διακρίσεις, χλευασμούς και εκμετάλλευση.

Αντιμετωπίσαμε προβλήματα με το φωτισμό σε κάποιες σκηνές. Ελπίζουμε ότι μετά τις εξετάσεις θα έχουμε χρόνο να νικήσουμε τις δυσκολίες, να συνεχίσουμε και να οργανώσουμε τα γυρίσματα μας.

Επιμέλεια κειμένου: Χριστούλα Σχοινά, Κατερίνα Πατεράκη

Παρουσίαση: Μπουντούρης Μάριος, Πατεράκη Αικατερίνη, Σχοινά Χριστούλα, Σίνγκ Αμπιτζίτ, Στέρεβ Μπόρισλαβ

Ερευνητικη εργασια β τετράμηνο

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.