Ενισχυτική Διδασκαλία Ειδικών Μαθημάτων για το σχολικό έτος 2022-2023

Σας γνωστοποιούμε ότι στο ΦΕΚ Β΄ 4753/08-09-2022 δημοσιεύτηκε η με αρ. πρωτ. 107791/ΓΔ4/06-09-2022 Υ.Α. με θέμα: «Οργάνωση και λειτουργία σχολικών κέντρων αντισταθμιστικής εκπαίδευσης ως προς την Ενισχυτική Διδασκαλία Ειδικών Μαθημάτων για το σχολικό έτος 2022-2023». Σύμφωνα με την ανωτέρω Υπουργική Απόφαση η Ενισχυτική Διδασκαλία Ειδικών Μαθημάτων (Ε.Δ.Ε.Μ.) των μαθητών/τριών της Γ΄ τάξης Λυκείου για το σχολικό έτος 2022-2023 περιλαμβάνει τα εξεταζόμενα στις πανελλαδικές εξετάσεις ειδικά μαθήματα:
1) Ελεύθερο Σχέδιο,
2) Γραμμικό Σχέδιο,
3) Γαλλικά,
4) Γερμανικά,
5) Ιταλικά,
6) Ισπανικά,
7) Αρμονία, Ακουστική Ικανότητα, Μουσική Αντίληψη/Γνώση.

Σας ενημερώνουμε ότι αν επιθυμεί ένας μαθητής/-τρια να παρακολουθήσει ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω πανελλαδικά εξεταζόμενα ειδικά μαθήματα, να αποστείλει συμπληρωμένη την αίτηση_δήλωση μαθημάτων που επισυνάπτεται προκειμένου να συγκροτηθούν τα παραπάνω τμήματα αυτά (αν πρόκειται για ανήλικο μαθητή, ο κηδεμόνας του ή για ενήλικο ο ίδιος). Μπορεί επίσης ο ενδιαφερόμενος μαθητής να προμηθευτεί την αίτηση_δήλωση έντυπα από το σχολείο μας. Η σχετική ενημέρωση έχει ήδη γίνει και μέσω της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά το συντομότερο δυνατό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: