Δημιουργώ και εξελίσσομαι και το καλοκαίρι

Ως μια από τους μαθητές/τριες που επιλέχθηκαν τα τελευταία χρόνια να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Harvard, θα ήθελα να εκφράσω τον ενθουσιασμό και συνάμα την ευγνωμοσύνη μου για την υπέροχη αυτή ευκαιρία που μου δόθηκε. Είναι μια μοναδική εμπειρία που έχει να προσφέρει πολλά, τόσο σε επίπεδο ψυχαγωγίας, όσο και σε επίπεδο εκπαιδευτικό, καθώς τα θέματα τα οποία συζητούνται και αναλύονται, κρύβουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και διευρύνουν σημαντικά τις γνώσεις των μαθητών του λυκείου. Παρόλο που το πρόγραμμα αυτό παρουσιάζεται ως θερινό σχολείο, εγώ θα το χαρακτήριζα ευχάριστη δραστηριότητα και πιστεύω ότι είναι μια εμπειρία που κάθε μαθητής θα απολάμβανε. Μέσα σε δεκαπέντε μέρες τα παιδιά δεθήκαμε τόσο μεταξύ μας όσο και με τους καθοδηγητές μας και γίναμε μια χαρούμενη παρέα που έχει παραμείνει ενωμένη, και αυτό είναι πράγμα ανεκτίμητο και σπάνιο. Πραγματικά δεν υπάρχει κάποια αρνητική ανάμνηση από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο θα πρότεινα ανεπιφύλακτα.

Η μαθήτρια της Γ΄τάξης του ΓΕΛ Ερμιόνης Μαρία Ξανθού

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του σχολείου μας ενημερώθηκαν σήμερα από την υπεύθυνη για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής….

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: