6ης Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019

«ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ – ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ» ήταν το σύνθημα της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2019 και στο σχολείο μας οι μαθήτριες και οι μαθητές συμμετείχαν σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα στο χώρο του σχολείου.

Συνεχίστηκαν οι δραστηριότητες με επίδειξη ιππασίας από τη μαθήτρια Μαρία-Ζωή Μητρώκα με την παρουσία των γονέων της και έχοντας μεριμνήσει για την τήρηση κανόνων ασφαλείας για όλους.

Ολοκληρώθηκαν τις δυο τελευταίες διδακτικές ώρες όταν οι μαθητές της Α Λυκείου παρακολούθησαν επίδειξη ιστιοπλοΐας στο λιμάνι της Ερμιόνης από τη μαθήτρια Νιόβη Κατσουράνη. Οι μαθητές της Β Λυκείου έτρεξαν διαδρομή 1,5 km στο δασάκι “Μπίστι” Ερμιόνης. Ενώ οι μαθητές της Γ Λυκείου, παρέμειναν στο σχολείο και ζωγράφισαν πανό ξεκινώντας την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μαθητών και των δυο σχολείων αλλά και της ευρύτερης κοινότητας σχετικά με τη κλιματική αλλαγή…

Το ταινιάκι επιμελήθηκε ο μαθητής Μπόρκο Στέρεβ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: