Εργασίες συντήρησης κτηρίου

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου αντικαταστάθηκαν οι πόρτες του κτηρίου του σχολείου μας με την ευθύνη του Δήμου Ερμιονίδας. Για το έργο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Ήταν αίτημά μας για την ασφάλεια όλων, μαθητών/-τριων και εκπαιδευτικών, σε περίπτωση σεισμού, για την ηχομόνωση και θερμομόνωση των αιθουσών και την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας, παράγοντες που συμβάλλουν στη βέλτιστη διεξαγωγή του μαθήματος.

Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε για τη βαφή όλων των μεταλλικών επιφανειών του κτιρίου μας και τη βαφή του γραφείου των καθηγητών τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πιτσά και τον αντιπρόεδρο κ. Αντουλινάκη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τον καθαρισμό των υδρορροών και του προαυλίου χώρου και τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου.

Επίσης τις καθαρίστριες του σχολείου μας Κουβαρά Ματίνα και Δημαράκη Μαργαρίτα που πολύ συχνά εργάζονται πέρα από το υποχρεωτικό ωράριο τους ώστε να διατηρείται  καθαρό το σχολείο μας!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.