Ενημέρωση και Πρόγραμμα Σύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης

Στο πλαίσιο της αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σας επισυνάπτουμε  το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Εξ΄Αποστάσεως Εκπαίδευσης του σχολείου μας όπως θα ισχύσει από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020. Σας έχουν ήδη γνωστοποιηθεί στις προσωπικές ηλεκτρονικές σας διευθύνσεις το πρόγραμμα, οι σύνδεσμοι των εκπαιδευτικών του σχολείου προκειμένου να συνδεθούν οι μαθητές/-τριες του σχολείου μας και το ωράριο του προγράμματος.
Επίσης, σας επισημαίνουμε ότι θα σας ενημερώνουμε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου μας για οτιδήποτε χρειαστεί.
Παρακαλούμε και προσβλέπουμε και στη δική σας συνεργασία -ενημέρωση σε περίπτωση που κάτι προκύψει (ασθένεια μαθητή/-τριας).

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Στην φωτογραφία, απεικονίζεται αναμνηστικό ασημένιο νόμισμα που στάλθηκε από το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, για τη συμμετοχή του σχολείου στο Μαθητικό Διαγωνισμό

“Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020 -ΝΊΚΗ ΑΙΏΝΙΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ”

Ευχαριστούμε θερμά!

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.