Έκδοση Απολυτηρίων τίτλων -Μηχανογραφικό Δελτίο -Β΄Φάση Ηλεκτρονικών Εγγραφών

Έκδοση Απολυτηρίων τίτλων -Μηχανογραφικό Δελτίο -Β΄Φάση Ηλεκτρονικών Εγγραφών

Oι μαθητές/μαθήτριες και οι γονείς και κηδεμόνες τους:

  • Μπορούν να παραλαμβάνουν τα Απολυτήρια οι ενήλικοι μαθητές/μαθήτριες και οι γονείς και κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/μαθητριών της Γ΄τάξης.
  • Την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 στις 11:00 στην αίθουσα πληροφορικής του σχολείου μας, μπορούν να ενημερώνονται για τον τρόπο και τις διαδικασίες υποβολής του Μηχανογραφικού δελτίου οι υποψήφιοι της Γ΄τάξης καθώς και οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερήσιων ΓΕΛ το 2017 ή το 2018, οι οποίοι διεκδικούν το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση.
  • Οι διαδικασίες για την υποβολή του Μ.Δ. αρχίζουν από σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου και λήγουν την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019. Πιο αναλυτικά:
    Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο σχολείο από την Παρασκευή 21 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό
    – θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).
    – στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να τροποποιούν το Προσωρινό Μ.Δ. ή/και να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση). egkyklios_mihanografikon_gel_2019-1
  • Οι μαθητές/μαθήτριες των Α’ και Β’ τάξεων που δεν πραγματοποίησαν την ηλεκτρονική εγγραφή στις προκαθορισμένες προθεσμίες μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία από την Τρι?τη 25 Ιουνι?ου 2019 (09.00) ε?ως και την Παρασκευη? 28 Ιουνι?ου 2019 (23.59). Το σχολείο θα τους παρέχει κάθε βοήθεια. v_fasi_ilektronikon_eggrafon_stin_ilektroniki_efarmogi_e-eggrafes

Αφήστε ένα Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.