Ανάρτηση βαθμολογιών την Παρασκευή 10-7-2020 -Ημέρες λειτουργίας του ΓΕΛ Ερμιόνης-Παπαβασιλείου

Η ανακοίνωση της βαθμολογίας των πανελλαδικών εξετάσεων θα γίνει την Παρασκευή 10-7-2020 μετά τις 13.00 μ.μ.. Θα αναρτηθούν στις σχολικές μονάδες ΜΟΝΟ οι εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. Στη περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, υπάρχει η δυνατότητα να γνωστοποιηθούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον/-την υποψήφιο/-ια με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις που θα έχουμε στη διάθεσή μας και οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων.

Ταυτόχρονα, υπενθυμίζουμε ότι αύριο Τρίτη 7-7-2020 είναι ημέρα λειτουργίας των ΓΕΛ (για να ελέγξουμε και να αποδώσουμε κωδικό ασφαλείας (password) για το ΜΔ, σε όσους υποψηφίους δεν έχουν ακόμα αποκτήσει) και επιπλέον την Παρασκευή 10-7-2020, (για να ελέγξουμε και να αναρτήσουμε τις βαθμολογίες  και να ελέγξουμε και να αποδώσουμε κωδικό ασφαλείας (password) για το ΜΔ, σε όσους υποψηφίους μας δεν έχουν ακόμα αποκτήσει).

Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη της Γ΄Λυκείου στο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στα Ιωάννινα την σχολική χρονιά 2019-2020.

Καλά αποτελέσματα παιδιά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.